Uscator clapari Thermic DRYER 230V

Cod produs: E459XP6

Pret

23099 lei

Garantie12 luni Vezi detalii

Transport gratuit Vezi detalii

Descriere

Uscator clapari Thermic DRYER 230V

Echipamentul de igiena al sistemului Therm-ic Care opreste cresterea bacteriilor si a patogenelor si ofera climat optim in bocanci. Claparii de schi si pantofii sport sunt uscate, proaspete si gata pentru reutilizate in cateva ore.

Bocancii reci si umezi pot strica ziua oricarui iubitor de sport. Cea mai buna solutie este uscarea bocancilor. Incalzitorul de bocanci Thermic atinge temperatura de functionare in cateva minute si usuca bocancii umezi in cateva ore fara deteriorarea materialului. Uscatorul Thermic este potrivit nu numai pentru toate tipurile de incaltaminte, dar si pentru manusi.

Aerul cald care vine din duze poate atinge in bocanci temperatura de aproximativ +20 oC peste temperatura camerei. Este compact, usor de impachetat si functioneaza silentios. Sistemul Therm-ic Care imbunatateste conditiile de igiena si prelungeste durata de viata a bocancilor si a manusilor.

Dupa o zi lunga pe partie, bocancii pot fi uscate rapid si eficient. Multumit uscatorului Thermic, bocancii si manusii vor fi gata de folosire in orice moment.

Continutul si functia pachetului:
-  un ThermicDryer (disponibil in versiune de 230V si 120V)

Marimi Uscator Clapari Dryer 23V

Specificatii

Vandut de Explosiv Group
Brand: Thermic